DEZBATERE NOUL COD CIVIL SI PROCEDURA CIVILA

FOSTUL MINISTRU DE JUSTITIE DIN QUEBEC, VINE LA BUCURESTI IN 19-20 OCTOMBRIE, PENTRU A RASPUNDE INTREBARILOR PROFESIONISTILOR DREPTULUI DIN ROMANIA

 

Pentru prima data in Romania se desfasoara o sesiune de dezbateri dedicata Noului Cod Civil si Noului Cod de Procedura Civila, cu participarea Fostului Ministru de Justitie si Procuror General al Quebec-ului, Dnul Gil Remillard si Dnul Jeffrey Talpis, autoritate mondiala in dreptul international privat. Unele din subiectele pe care se va pune accent la aceasta sesiune sunt „Impreviziunea” si „Fiducia si administrarea bunurilor altei persoane” abordate pe larg si supuse dezbaterii chiar de catre invitatii de peste hotare. Dumnealor vor raspunde tuturor intrebarilor legate de aceste teme, dar si de altele pe care le vor lansa participantii in sala de dezbateri.

 

 

Deschiderea Oficiala a Lexpedia va avea loc in data de 19 Octombrie 2012 cu participarea urmatorilor invitati: Prof. univ. dr. Mona Pivniceru – Ministrul Justitiei, Lect. univ. dr. Simona Maya Teodoroiu – Secretar de Stat in Ministerul Justitiei.

 

 

De asemenea, cei mai buni specialisti in drept din Romania vor da raspunsuri punctuale pentru toti profesionistii domeniului. Printre lectorii din Romania se numara: Prof.univ.dr. Robert Iosif Urs - Presedintele Consiliului de Administratie al Universitatii “Titu Maiorescu” din Bucuresti, Prof.univ.dr. Smaranda Angheni - Rector al Universitatii “Titu Maiorescu” din Bucuresti, Jud. Bacu Vasile - Judecator Curtea de Apel Bucuresti, Jud. Corina Corbu - judecator in cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Prof. univ. dr. Gabriel Boroi - Rector al Universitatii "Nicolae Titulescu" din Bucuresti, Av. Conf. univ. dr. Gabriela Raducan - Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Titu Maiorescu" din Bucuresti, Conf. univ. dr. Claudiu Dinu - Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Titu Maiorescu" din Bucuresti, Av. dr. Radu Rizoiu - Senior Partner Stoica si Asociatii, Baroul Bucuresti.

 

 

Accesul la eveniment este conditionat de o taxa de 200 EURO+TVA. Taxa include: acces la sesiunea de dezbateri, acces la pauzele de cafea, acces la pauza de pranz, geanta LexPedia 2012. Inscrieri pe www.dkevents.ro.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati :

Invitatie eveniment

Procedura de inscriere

Formular de participare

Date contact organizatori: Tel/Fax: 021.231.27.36; 021.231.91.84, 021.231.94.39; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

-->
Tuesday 25 September 2018 12:45AM . CCJTM. All rights reserved.